Field Service Engineer

Reference No.: Tags: Job location, Netherlands

Onze Industry & Research business heeft innovatieve systemen voor de analyse van vaste stoffen en vloeistoffen. Meer bepaald voor het karakteriseren van deeltjes, GPC separations, stabiliteitsonderzoek, oppervlakte onderzoek, spectrometrie (ICP), XRF, microscopie e.a

Functie
Je staat in voor een hoogwaardige technische ondersteuning rond producten in het Industry & Research gamma. Na een gedegen opleiding ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van deze meestal sterk geautomatiseerde apparatuur, welke een uitdaging vormt voor elke rechtgeaarde technieker. Je tussenkomst dient nauwlettend en accuraat te verlopen. Onze klanten zijn labo's van industriële aard (Pharma, Voeding, Metaal, Petrochemie, etc), uni- versiteiten en onderzoeksinstituten. Je adviseert en traint onze klanten over toepassing en gebruik en werkt nauw samen met je collega's om een professionele dienstverlening te garanderen. Je werkt van thuis uit en ter plaatse bij klanten, en staat steeds in verbinding met de collega's van planning, die je agenda en werkorganisatie beheren. Je werkterrein is België en Nederland.

Profiel
We kijken uit naar field service engineer met enkele jaren ervaring (bij voorkeur). Je Hebt bij voorkeur een chemische/technische opleiding genoten. Uiteraard voorziet Sysmex een product specifieke opleiding. Bovendien ben je een gedreven persoon die steeds kwaliteit en klanttevredenheid nastreeft. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je woont centraal in Nederland of België. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur ook Frans.

Aanbod
Je komt terecht in een stabiel en gezond bedrijf, marktleider in zijn vakgebied. Er heerst een no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatief en verdere uitbouw van je loopbaan. Er wordt een aantrekkelijk verloningspakket voorzien met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

Apply now
Back to list